De Jazziezies voorzien u van stijlvolle easy listening muziek, bijzonder geschikt voor de muzikale omlijsting van al uw evenementen.

Organiseert u een feest? De jazziezies, met hun stijlvolle easy listening jazz, zullen uw evenement juist dat beetje extra meegeven waar u naar op zoek was. Maar al te vaak vergeet men hoe belangrijk de muzikale omlijsting kan zijn daar waar mensen op een plezierige manier samen willen komen.
Wij zijn er om met onze muziek de aangename sfeer luister bij te zetten, en altijd weer laten wij onze klanten met een warm gevoel achter. Muziek is onze passie, mensen een goed gevoel geven onze missie!

Uw gasten kunnen door het beschaafde volume van ons duo, gewoon 'socializen' en met elkaar converseren zonder hierin gestoord te worden door de aanwezigheid van de muziek. De muziek laat zich zeker omschrijven als karaktervol, dus als de mensen af en toe van de muziek willen genieten of met de voetjes van de vloer willen kan dat ook. Kortom, u bent vrij onze muzikale diensten in te zetten zo u wilt, of van toepassing acht, alnaargelang de situatie.

Ons uitgangspunt vanuit een muzikaal perspectief is een rustige vorm van jazz, die goed in het gehoor ligt. Van de zachtzoevende ballads tot de swingers uit de 'Golden Age of Jazz', ons repertoire is zeer uitgebreid. Zo voelen wij ons even goed thuis in het repertoire van de Braziliaanse Bossa Nova, als in de funky songs van bijvoorbeeld Stevie Wonder, de filmmuziek van de 'Pink Panther' en 'Once Upon a Time in the West' enz. Afhankelijk van uw vraag kunnen wij het repertoire aanpassen.

De 'Jazziezies' bieden u stijlvol entertainment en muzikale verfijning. Of het nu op de opening van een expositie is, een congres, uw huwelijk of een zakenfeest, het intieme karakter van de muziek zal er zeker toe bijdragen, dat men met genoegen erop terug kan kijken.

De bezetting van saxofoon en gitaar maakt ons zeer mobiel en een ruimte van twee vierkante meter is al voldoende om ons te plaatsen. Een stopcontact is alles wat we aan technische voorzieningen nodig hebben. Zo u wenst, denken wij ook graag met u mee over de details van het verloop van uw evenement met betrekking tot de muziek.

Tot slot kan het duo overigens op uw verzoek worden uitgebreid tot een trio, kwartet of kwintet, door aanvulling van bijvoorbeeld een zangeres, bassist of drummer.
© 2008 - Jeroen Manders Productions